GSM 0876 11 55 11
АРТИКУЛИ
  Вендинг автомати НОВИ
  Вендинг автомати ВТОРА УПОТРЕБА
  Кафе машини за капсули LAVAZZA BLUE
  Капсули LAVAZZA BLUE
  Кафе на зърна LAVAZZA 1 KG
  Консумативи и аксесоари LAVAZZA
  Вендинг продукти и консумативи
  Части и консумативи за вендинг автомати


  Начини за плащане

»  На куриер при доставка


Всички цени са с ДДС!УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА МАГАЗИНА

1.ПОРЪЧКА

1.1. За да поръчате, трябва да изберете интересуващите ви артикули. Същите можете да добавите в електронната количка ИЛИ да поръчате директно по телефона.

При поръчка по телефона е необходимо да съобщите:

  • кода на артикула и желаните бройки;
  • име и адрес на доставка
  • тел. за контакт
  • предпочитан начин на плащане

1.2. За да получите поръчката си е необходимо да получим Ваши данни, като име, адрес за доставка и тел. за контакт. Тези данни можете да подадете от самия сайт ИЛИ да издиктувате по телефона. Те няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица и организации.

Ако подадате данните си през сайта ще можете да имате многократно достъп до тях само чрез логване с Вашите e-mail и парола, както и ред други възможности (проследяване на поръчката, история на поръчките, коментари за продукта, корекция на данни...). .

1.3. Потвърждение по телефона
В случай, че стоката е поръчана он-лайн през сайта наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждаване на поръчката. Справки и запитвания можете да отправяте на обявените в сайта телефони.


2.
. ДОСТАВКА И СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

2.1. Срокове на доставка
Сроковете за доставка са до два работни дни при поръчка за град София и до три работни дни за страната, като конкретният ден и час се уточняват с наш оператор след потвърждаване на Вашата поръчка с документ за извършено плащане.

Ако по някаква причина се налага промяна на срока за доставка на дадена стока, то Вие ще бъдете предварително уведомени на посочения от Вас телефон за контакт. При поръчки от места, в които няма регионални куриерски структури е възможно срока за доставка да е от 3 до 7 дни.


2.2. Спешна доставка

В случай, че клиентът желае доставката да се извърши в рамките на 24 часа, той трябва да обяви това по телефона на оператор, преди да е изпратил заявката.

2.3. Частична доставка

Правим всичко възможно да изпълним поръчката Ви наведнъж. В случай, обаче, че някоя от стоките не е налична или обемът й налага специален транспорт, поръчката Ви може да бъде изпълнена на части. При това втората доставка е изцяло за наша сметка.


3. КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВА СУМАТА ЗА ПЛАЩАНЕ


Образува се от сбора от цените на избраните от Вас стоки плюс разходите за опаковане и доставка. Те зависят от сумарния обем и теглото на поръчаните стоки. За всяка Ваша поръчка ще получите по e-mail потвърждение с включени транспортни разходи.

След приемане на Вашата поръчка, ще Ви бъде върната проформа-фактура на посочената от Вас електронна поща с точна сума за доставка.

Използвайте предимството на общата цена за разходите за опаковка и доставка - ако с една поръчка заявите повече стоки, то общият разход за опаковка и доставка ще бъде по-малък.


4. КАК ДА ПЛАТИТЕ

По най-лесния и удобен за Вас начин, както сте указали в поръчката. Адресът за плащане или банковата сметка ще получите с проформа фактурата на Вашата електронна поща.


5. ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ

Всичко, показано в нашия магазин е подробно илюстрирано и достоверно описано. В случай, че не сте доволен от поръчаната стока, ние ще възстановим парите Ви, при условие, че не сте нарушили опаковкта и не сте използвали стоката. Транспортните разходи по връщането й са за Ваша сметка.


6. РЕКЛАМАЦИИ

Проверете веднага след получаване на пратката дали тя съответства на поръчаното от Вас.

Ако по изключение Ви е доставен погрешен, повреден или дефектен артикул, веднага съобщете за това на дежурния телефон, за да ви съдействаме и разрешим възникналия проблем в най-кратки срокове.

  • Ако забелязаният от Вас дефект не бъде потвърден от нашите експерти по телефона, необходимо е да изпратите обратно стоката за експертна оценка от комисия. В случай, че посоченият дефект не се потвърди или е в резултат на неправилна експлоатация, разходите по изпращането остават за Ваша сметка.

  • Ако стоката е показала дефект при правилна експлоатация от Ваша страна ние ще я подменим с друга, като доставката е за наша сметка. Съществува вероятност за пълното изчерпване на дадена стока, поради големия интерес и невъзможност за нова доставка. В такъв случай парите Ви ще бъдат върнати в най-кратък срок или ще можете да направите друга поръчка на същата стойност.


    Ние правим всичко възможно да изпълняваме Вашите поръчки по най-добрия начин и в най-кратък срок.

Приятно пазаруване!

 

обратно